Award Winning Interior Designer​

Koop Metalen En Stalen Deuren in Ede

Wij bieden hoge kwaliteit deuren van staal aan Nederlandse klanten.

Wij leveren Metaal Deuren in Ede, maar ook in Bennekom, Doesburg, Wageningen, Lunteren, Heelsum, Renkum, Veenendaal, Rhenen, Scherpenzeel, Barneveld.

Stelt u zich eens voor: het is een mooie, zonnige dag. De seizoenen veranderen en u bent uw (nieuw aangekochte woning aan het organiseren en ineens realiseert u zich dat u wel een nieuwe metalen deur kan gebruiken die alle vier de seizoenen kan weerstaan. Dit resulteert toch voor een statement wanneer uw gasten het huis betreden?! Als u begint met uw onderzoek, komt u bijvoorbeeld voor een keuze te staan tussen een glasvezel deur of metalen deur en twijfelt u waar te beginnen met het maken van de grote beslissing. Wees niet getreurd, wij leggen u uit waarom een stalen deur een geweldige optie is.

Alle stalen deuren bestaan uit profiel van staal met een hedendaagse uitstraling, meestal voorzien van dubbel glas, een stalen handgreep en een rol- of magneetslot. De deuren van metaal-deuren.nl zijn te bestellen in diverse afwerkingen, uitermate geschiktvoor effen verfkleuren, maar de vaakst gekozen kleur is zwart. Doorgaans bieden metaal deuren u het beste rendement op uw gemaakt investering en bieden stalen deuren de hoogste veiligheid en brandwerendheid.

Hoge Kwaliteit Deuren van Staal en Metaal

Wat we voor u kunnen betekenen

Onze Diensten

01.

Interieur Design

We helpen u met het kiezen van het bij uw huis passende design van uw stalen deur of deuren.

02.

Bouwkwaliteit & Maatwerk

Onze deuren van staal worden door een vakman in Nederland geproduceerd. We regelen ook het inmeten en de installatie.

03.

Kostenreductie

Door onze lage inkoopprijzen kunnen we onze deuren van staal voordeliger leveren dan andere partijen.

Waarom u voor een deur van metaal zou moeten kiezen?

Als u kiest voor een metalen deur is ons team er zeker van dat dat jarenlang plezier zal worden beleefd aan uw metalen deur van Kunst van Staal.

We trotseren de industrie-standaarden door een deur te maken die duurzamer is en meer stijlopties heeft dan ooit tevoren. Ons staal van Duitse makelij is goedgekeurd voor vele toepassingen. Het stalen profiel geeft onze deuren een uitstekende veiligheidsrating, wat betekent dat onze deuren bestand zijn tegen geforceerde ingangen. Al onze stalen binnendeuren zijn tot 90 minuten brandwerend, waardoor u en uw gezin in geval van nood extra gemoedsrust hebben. Bovendien blijft de stalen rand rechter dan de houten rand van houten binnendeuren, wat betekent dat de deur strakker tegen het deurkozijn blijft zitten en de thermische efficiëntie verbetert. Bovendien hebben wij opties waarbij u met het verstelbare scharnierplaatsysteem de deur eenvoudig aanpassen zonder het deurpaneel te verwijderen, zodat u de vrijheid hebt om de deur op elk gewenst moment aan te passen.

Als u op zoek bent naar een in het oog springende deur, zijn stalen deuren een geweldige manier om met uw stijl voor de dag te komen. Ze zijn onderhoudsarm en vormen een uitstekend alternatief voor houten deuren. Stalen deuren geven uw huis een eigentijdse uitstraling. Beide opties kunnen op vele manieren worden aangepast, van verschillende afwerkingen tot decoratief glas.

Afhankelijk van uw “behoeften” en “wensen” voor uw nieuwe binnendeur, kunt u niet de fout in gaan met een stalen deur. Wij hebben deuren gecreëerd die gelijk zijn in kwaliteit en prestaties, stijlkeuzes en afwerkingsmogelijkheden, met opties om aan de behoeften van elke huiseigenaar te voldoen. Elke deur van Kunst van Staal kan worden geïnstalleerd in een geschikt kozijn die gemaakt is om extra veiligheid en bescherming tegen de elementen toe te voegen. Er zijn meer dan 50 kleuren, naast de meest bekende zwarte kleur, beschikbaar voor elk interieur en stijl.

Soms laten de kleinste details de meest blijvende indrukken achter. Zo kan bijvoorbeeld een handgreep al een ingang voorzien van een prachtige ‘finishing touch’. Laat ons u helpen uw droomingang te creëren en geen detail te vergeten.

Koop Metalen Deuren

Koop kwalitatieve|Nederlandse fabricaat} metalen deuren uit ons assortiment.

Heeft u een links- of rechtsdraaiende metalen deur nodig?

Als u uw oude deur vervangt door een stalen deur, bepaal dan eerst of u een links- of rechtsdraaiende deur nodig heeft. Ga in de deuropening staan en kijk vooruit. Als de vergrendeling zich aan uw rechterzijde bevindt, hebt u een rechtsdraaiende deur.


De belangrijkste beslissing is misschien wel waar uw deur van gemaakt wordt. De meeste partijen combineren verschillende materialen; zo hebben veel glasvezel- en stalen deuren een houten of stalen kozijn. Maar het is het materiaal waarvan de deur is gemaakt dat het meeste invloed heeft op het uiterlijk, de duurzaamheid, de veiligheid en de prijs.

Een stalen deur is uw beste keuze als stijl, veiligheid en duurzaamheid topprioriteiten zijn. Stalen deuren zijn sterker dan houten of glasvezel deuren en ze zullen niet barsten of kromtrekken. Deuken in deze stalen deuren komen zelden voor, maar indien deze ontstaan dan kan het met een carrosserie-reparatie set worden verwijderd en gerepareerd.

Meest Recente

Projecten

Wilt u weten wat we voor u kunnen doen?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Dan leggen we dat in detail aan u uit!

Een stalen deur in een bestaand kozijn, kan dat?

Metaal deuren maken veelal deel uit van een voorgehangen systeem en metalen deuren worden geleverd met een nieuw kozijn. Maar als u gewoon de oude deur uit de scharnieren tilt en een nieuwe ophangt, denk er dan aan dat metalen deuren worden geleverd met bevestigde scharnieren of gaten voor de scharnieren die zijn voorgeboord.

Voor ons in het dus belangrijk om alle informatie over de wensen en eisen bij aanvraag te ontvangen. Het scharniergebied op de deur moet overeenkomen met het scharniergebied op het bestaande deurkozijn. Indien wenselijk kunnen sommige deuren worden geleverd met een extra voorgeboord gat voor de scharnieren, waardoor kleine aanpassingen kunnen worden gemaakt bij het ophangen van de deur.

De voordelen van een metalen deur

Als u aan staal denkt, wat is dan het eerste waar u aan denkt? Kracht staat vast in de top drie van eigenschappen waar u onmiddellijk aan denkt. En dat is een zeer juiste gedachte om vast te houden – stalen deuren zijn enorm sterk en duurzaam.

  • Stalen deuren zijn niet alleen zeer veilig, maar behoren ook tot de meest duurzame deuren op de markt. Deze robuuste deuren zijn gebouwd om de elementen te weerstaan en u jaren en jaren trouwe dienst te bewijzen.
  • Staal is van alle deuren het best bestand tegen alle weersomstandigheden – zelfs de hevigste regenbuien en hevige windstoten worden zonder problemen doorstaan. U kunt dus ook een deur van staal buiten toepassen.
  • Deuken en roesten – Hoewel stalen deuren niet krom kunnen trekken, kunnen ze wel worden ingedeukt als ze ergens tegenaan worden geslagen, en als de verf van de deur bij de deuk afbladdert, kan er roest ontstaan doordat het metaal wordt blootgesteld aan de vochtigheid in de lucht.
  • Prijs – Stalen deuren kunnen zich aan de bovenkant van het prijs spectrum bevinden, maar met zo veel prachtige functies is het logisch dat stalen deuren in deze categorie vallen.

Daarbij heeft een stalen deur wel één nadeel t.o.v. een houten deur.

  • Metalen deuren zijn (na de fabricage niet passend te maken. Terwijl houten deuren kunnen worden bijgesneden, geschaafd en geschuurd om te passen in het kozijn waar ze in komen te zitten, kunnen stalen deuren dat niet. Dit zal niet een probleem vormen bij profielen die goed zijn uitgesneden om te passen bij de deur die u koopt, maar kan lastig zijn als u probeert om een reeds bestaande deur te vervangen.

Daarom is het belangrijk de aafmetingen van uw nieuwe deuren exact te meten voordat ze geproduceerd worden.

Daar kunnen wij u uiteraard bij helpen!

Veel gestelde vragen over Metalen En Stalen Deuren

U wilt niet uw deuren vervangen door een goedkoop bedrijf, maar verlangt een professional. U wilt kiezen voor een bedrijf dat tientallen jaren ervaring en reputatie heeft. Wij hebben de beste monteurs als partner, waardoor u het plaatsen van de deur aan hen kunt overlaten. Dat is waarom velen tevreden klanten met ons in zee zijn gegaan. Spreek met een productspecialist over onze stalen deuren en vraag vandaag nog online een gratis offerte aan.

Een stalen deur gaat jaren mee, wat het een uitstekende optie maakt. Bovendien is staal één van de sterkste materialen die er zijn, het overtreft hout in sterkte. Wanneer hout zich in een gebied met temperatuurschommelingen bevindt, heeft het de neiging krom te trekken wanneer de temperatuur verandert of wanneer het nat wordt.

Staal daarentegen is bestand tegen rotten en kromtrekken, wat betekent dat een huiseigenaar geen nieuwe deur hoeft aan te schaffen of te laten repareren om een onooglijk ingangspunt te voorkomen.

Hoewel staal niet altijd het meest isolerende materiaal is, is er een thermische onderbreking tussen de stalen. Bovendien hebben veel stalen deuren weerbestendige strips die met de deur worden meegeleverd en die voor een luchtdichte afsluiting zorgen.

 

Niet alle soorten deuren zijn voorzien van afdichtingsstrips, omdat zij op andere soorten materiaal vertrouwen om de deur af te dichten. Sommige weerstrips die bij stalen deuren worden geleverd, lijken eigenlijk op de afdichting die rond een koelkast wordt aangebracht, waaruit blijkt hoe veilig de deur moet zijn.

Nu dat u de grote voordelen van stalen toegangsdeuren begrijpt, is de volgende stap die u moet nemen het vertrouwen van een gerenommeerd bedrijf dat kwaliteitsvolle toegangsdeuren produceert. Bij Kunst van Staal, hanteren wij een hoge kwaliteit stalen deuren en onze installateurs zijn opgeleid om ervoor te zorgen dat de installatie correct wordt uitgevoerd. Na de installatie zult u profiteren van een geweldige energie-efficiëntie en veiligheid. Spreek met een productspecialist en vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

U kunt ervoor kiezen om uw stalen deur eruit te laten zien zoals u dat wilt. Alle deuren moeten worden aangepast en ingericht op een zodanige wijze dat ze passen in de algemene stijl van het huis. U wilt niet dat een deur niet overeenkomt met de rest van het huis in kleur of algemene uitstraling.

 

Stalen deuren kunnen worden geschilderd een scala aan kleuren van zwart of juist helder rood tot aardetinten. Bovendien kunnen ze een mooi raam geïnstalleerd om extra flair toe te voegen. Ramen komen in een verscheidenheid van stijlen en kan mooi overeenkomen met de rest van uw huis.

Kunst van Staal doet er alles aan om huiseigenaren te voorzien van stalen deuren van de hoogste kwaliteit op de markt, terwijl u de keuze heeft uit een groot aantal stijlopties. Onze deuren zijn verkrijgbaar met een verscheidenheid aan kwaliteitsonderdelen om de veiligheid en algehele deurkwaliteit te verbeteren.

Veel van onze stalen deuren zijn voorzien van:

  • Rolslot: Diverse mogelijkheden, die aansluiten bij het kozijn.
  • Selectie: Wij bieden een grote verscheidenheid aan verfkleuren, samen met diverse stijl opties.
  • Stevig stalen profiel: Kunst van Staal haar stalen deuren zijn gemaakt van dikker staal waardoor u een duurzamere deur krijgt en zeker bent van kwaliteit.
  • Veiligheidsglas: Ook het glas is van de gewenste kwaliteit. Wij passen veelal 4 mm glas toe, maar daarbij staan uw wensen vooral centraal.

Het inmeten van een deur bieden wij als optie aan. Om de juiste deurstijlmaat te kiezen, meet onze experts de hoogte en breedte van de bestaande deurstijl tussen de binnenranden van de omkasting.